TESTASIMME AMAZONIN MYYDYINTÄ MUNAHÄKKIÄ!

TESTASIMME AMAZONIN MYYDYINTÄ MUNAHÄKKIÄ!

 

Saatamme ansaita palkkioita tämän sivun linkeistä, mutta suosittelemme vain tuotteita, joita rakastamme ja joita olemme testanneet ;)

Lyhyessä yhteenvedossani annan yleiskatsauksen niille, jotka eivät halua lukea pitkää arvostelua. UTIMI-Munahäkki on laadukas hintaansa nähden, se on yleensä mukava minimaalisella kitkalla tai puristuksella, eikä aiheuta kivuliasta erektiota. Kuitenkaan näkemys jäseneni työntämisestä häkkiä vasten voimakkaan kiihottumisen aikana ei ollut houkutteleva. Virtsaaminen ei ollut ongelmallista, mutta virtsaputken kohdistaminen reikään oli välttämätöntä. Huolimatta siitä, että käytin sitä lähes yhtäjaksoisesti kuukauden ajan, minulla oli vaikeuksia saada unta läpi yön kivuliaista yöaikaisista erektioista johtuen. Metallirakenne lisäsi painoa aiheuttamatta epämukavuutta. Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen tähän häkkiin ja ostaisin sen uudelleen.

Yksityiskohtaisessa katsauksessa puhun häkin ostostani yhdeksän kuukautta sitten ensimmäisenä kokemukseni siveydestä. Harkittuani laadukkaampien häkkien hintaa valitsin tämän, joka sisälsi itse häkin, kolme erikokoista munarengasta, riippulukon ja kaksi avainta. 7,9 cm häkin pituus sopi kokooni, mutta pienemmillä varustetuilla saattavat pitää sitä vähemmän tehokkaana. Keskikokoinen munarengas oli mielestäni mukavin.

Kuten aiemmin mainittiin, olen käyttänyt tätä häkkiä johdonmukaisesti siitä päivästä lähtien, kun ostin sen. Otan sen mukaan päivittäiseen rutiiniini, ja käytän sitä sekä koulussa että töissä ilman ongelmia. Olen käyttänyt sitä jopa pitkillä päiväretkillä ja pysynyt mukavana koko ajan. Olen kokeillut erilaisia ​​vaatteita, kuten farkut, khakit ja verkkarit, enkä ole kohdannut ongelmia pullistumien tai häkin näkyvyyden housujen läpi. Tämän häkin käytön jälkeen erektio on muuttunut haitasta jännittäväksi salaisuudeksi! Nautin siitä, että tunnen penikseni vähitellen painautuvan metallia vasten, kun olen keskellä koetta tai seison kassan takana. Erektio on nyt mieluummin nautinto kuin kipu. Kaiken hyvän on kuitenkin loputtava aikanaan. Tapahtumarikkaan kuukauden jälkeen häkin pohjan maali alkoi irtoamaan sisältä. Tämä johtuu todennäköisesti siitä, että kävin suihkussa häkin kanssa enkä tajunnut sitä kuivata kunnolla. 

Olen kuitenkin nauttinut jokaisesta hetkestä tämän häkin kanssa ja olen erittäin tyytyväinen ostokseeni. Se on toiminut poikkeuksellisen hyvin, joten olen saanut syventyä tähän kinkyyn. Se näyttää minusta upealta, tuntuu hyvältä, enkä voi suositella sitä tarpeeksi.

Katso kaikki myydyimmät Amazonin munahäkit täältä!

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.