Kokeilin Ashley Madison sivustoa Bdsm-kumppanin hakuun!

Kokeilin Ashley Madison sivustoa Bdsm-kumppanin hakuun!

Okei, kuuntele nyt, mä oon aina ollut vähän kiero. Ei niin, että olisin pahis tai jotain, mutta mä oon aina tykännyt kaikesta vähän erikoisesta. Oon kokeillut kaikkea maan ja taivaan väliltä – treffejä Tinderissä, bilettämistä Helsingin keskustassa ja vaikka mitä muuta. Mutta tiedätkö mikä oli mun viimeisin villi juttu? Mä löysin BDSM-kumppanin Ashley Madisonilta. Ja tämä kirjoitus sisältää sitten mainoslinkkejä!

Joo, kuulit oikein. Ashley Madison – se sivusto, missä mennään suoraan asiaan ilman sen suurempia kiertelyjä. Siellä ei etsitä mitään tavallista parisuhdetta tai söpöjä treffikumppaneita kahvittelua varten. Tää on paikka niille, jotka haluaa jotain enemmän, jotain rajumpaa.

Mä olin kuullut kyseisestä sivustosta jo aiemmin, mutta en ollut koskaan uskaltanut kokeilla sitä itse. Mutta eräänä iltana, istuessani Tampereen pikkuruisessa kämpässäni, päätin rohkaistua. Miksi ei? Mitä mä menettäisin?

Ensinnäkin, mä rekisteröidyin. Se oli helppoa kuin mikä – muutama klikkaus ja olin sisällä. Ja sitten aloin selata profiileja. Jumalauta, siellä oli kaikkea! Kaikkea alkaen tavallisista tyypeistä aina niin sanottuihin "erityistarpeisiin" asti.

Mutta sitten mä löysin sen. Tai oikeastaan, hän löysi minut. Nimimerkki "MistressHelena" oli aika pirun selkeä ilmoituksessaan. Se ei ollut mitään sokerilla päällystettyä romantiikkaa, vaan suoraa ja rehellistä: "Etsin alistuvaa orjaa. Sitoutumista vaaditaan."

Mä en tiedä mikä siinä veti mua puoleensa. Ehkä se oli se kielletyn hedelmän houkutus, tai sitten se oli vain mun uteliaisuutta. Mutta päätin vastata.

Joten mä lähetin hänelle viestin, jossa kerroin avoimesti, että mä olin vasta-alkaja tällä saralla, mutta että mua kiinnostaa kokeilla. En olisi ikinä uskonut, että hän vastaisi niin nopeasti. Mutta hän teki sen, ja siitä alkoi meidän jännittävä matka kohti tuntematonta.

Tapasimme Tampereen keskustassa, eräässä hiljaisessa kahvilassa. Ensimmäinen kohtaaminen oli jännittävä, mutta samalla jotenkin vapauttava. Puhuimme avoimesti haluistamme ja rajoituksistamme. Ja siitä lähti liikkeelle jotain, mitä en olisi ikinä osannut odottaa.

Tulen myöhemmissä postauksissa kertomaan tarkemmin mitä tapahtui ensimmäisillä treffeillämme. 

Kuukausien saatossa meistä tuli enemmän kuin vain "Mistress" ja "orja". Meistä tuli kumppaneita, jotka jakavat intohimon BDSM:ään ja kaikkeen siihen liittyvään. Seikkailumme vei meidät paikkoihin, joita en ollut koskaan kuvitellutkaan.

Ja tiedätkö mikä parasta? Me löysimme toisemme Ashley Madisonilta. Se sivusto avasi oven uusiin mahdollisuuksiin, joista en olisi ikinä osannut unelmoida. Jos säkin haluat kokeilla jotain uutta ja jännittävää, niin älä epäröi. Mene rohkeasti eteenpäin – ehkä seuraava seikkailusi odottaa just siellä, missä vähiten odotatkaan.

Eikä, mä en ole unohtanut linkkejä. Tässä sulle suora linkki Ashley Madisoniin: Ashley Madison.

Tästä linkistä pääset katsomaan naisille suunnattua LAADUKASTA pornoa. Enhän sanonut, että olin treffeillä miehen kanssa ;): DUSK-tv.com

Ja Kaalimadolta ollaan haettu remmit ja kusisuojat.

Klikkaa ja koe jotain villiä, palataan!

-Mia M

 

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.